HÅRVÅRDSTIPS…

Inlägget innehåller en reklamlänk till Bangerhead.

Jag måste tipsa er om den här håroljan som är det bästa jag investerat i på länge. Mitt hår har sedan Covid (eller så har det blivit så med åldern även om jag inte vill kännas vid det…) blivit torrt och risigt. Topparna klyver sig, de går också väldigt lätt av och håret blir frissigt. Min frissa tipsade mig om den här produkten och fasen vad nöjd jag är med den.

Jag använder den för det första när jag har tvättat håret. I hårbotten tar jag lite hårskum för att få volym men i längderna tar jag i den här oljan. När jag sen har torkat håret och format det som jag vill ha det så duttar jag på lite till i längderna. Jag använder den också innan jag går och lägger mig på kvällen. Jag borstar ut håret och tar i en pump olja. Det torkar in snabbt så det blir aldrig flottigt. På morgonen brukar mitt hår få “sovveck”… ni som har tunna fina hårstrån vet jag menar. Då tar jag bara lite olja i längderna och så är de ips vips väck.

Jag har haft min flaska i flera veckor nu och jag märker verkligen skillnad. Den är också dryg och räcker hur länge som helst. HÄR hittade jag den till det absolut bästa priset. Missa inte om ni har samma hårproblem som jag. Värd varenda krona!

Den här sköna helgen börjar nu gå mot sitt slut. Vi var nere i City en sväng men det var på tok för mycket folk så det blev ingen shoppinglycka idag. Jag måste vara på rätt humör för att det ska funka. Får ta nya tag i veckan som kommer.

Ha en fin avslutning på söndagen!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Helene
  december 6, 2022

  Tack för tipset❤️
  Jag letar just nu efter en fin lång svart kjol, har du sett någon fin när substitut på stan?
  Tycker att du har så bra smak på kläder (alltid så fin)
  Kram från Helene

  • tiname@live.se
   december 10, 2022

   Förlåt för sent svar här… Tack för dina fina ord. Du gjorde min kväll :-). Kolla in Ellos för där har de så många fina svarta kjolar med lite längd. Den här är en favorit… har en liknande här hemma. https://www.ellos.se/vero-moda/kjol-vmfilli-calf-skirt/1680499-01 Ha en fin lördagskväll. Kram //Tina

Previous
KRISPIGT IDAG…