HASTA LA VISTA BABY…

Posted on

Inlägget innehåller reklamlänkar till Lindex, Åhléns, Bubbleroom och Ellos.

Vi tyckte att vi hade hur många dagar och kvällar som helst på Mallorca men tjipp tjillevipp så var vi framme vid den sista kvällen och sista middagen ute för den här gången. Så ljuvligt att kunna få strosa omkring endast i ett par shorts och en tunn topp trots att det är kväll. Nu närmar vi oss mitten på maj och förhoppningsvis så väntar solen och värmen på oss alldeles runt hörnet. Minns ni hur magisk juni månad var förra året? Varm och skön även kvällstid och man kunde sitta ute på altanen hela kvällarna. Vågar vi hoppas på en favorit i repris i år?

Jag hade precis som jag anade på tok för mycket kläder med mig men man ska ju få ihop outfits till frukost, strand, middag och även kläder som funkar om det blir dåligt väder och kallt. Nu hade vi mest fint väder så de där lite varmare kläderna hann jag aldrig använda och tur var ju det.

Mina shorts hittar ni HÄR med 50% rabatt och HÄR finns ett par andra som jag tror skulle passa perfekt till en snygg topp med exempelvis en kimono över. HÄR finns en superfin kimono till bra pris. Och den HÄR som jag hade med mig till Mallorca men som jag aldrig hann att använda. Den kostar nästan ingenting. Jag har även en snarlik som den HÄR som också är så snygg till shorts/jeans och en topp.

Min topp köpte jag förra sommaren och jag kan inte hitta den någonstans men HÄR finns nästan en likadan. Den kostar en slant men jag tokgillar min så den kommer ni att få se mig i även denna sommar och då blir den helt plötsligt prisvärd trots allt.

På morgonen checkade vi ut och då “skulle jag bara”… ta några bilder till. Per väntade lite otåligt vid taxin men till slut kom vi iväg till flygplatsen. Receptionisten var så gullig och skickade med oss en påse croissanter som färdkost eftersom hon tycker att flygplatsens är så trista. Hur gulligt!

Ja sen var det bara att säga Hasta la vista till Palma och Mallorca och flyga hem.

Idag har jag öppnat upp hemmakontoret igen och lite trögt var det i morse måste jag erkänna men efter ett par timmar så var man ju igång som vanligt. Jag har också varit iväg och träffat lillpojken och det lilla flickebarnet nu ikväll. Vi hade så klart köpt med oss flygplatspresenter som överlämnades.

Ja det var den här onsdagen det; som för mig känns som en måndag. Skönt att få mjukstarta med en tre-dagarsvecka.

Ha det fint så hörs vi!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
NÄR MAN FÅR FIRA EN 50-ÅRING…