HEMMA JUST NU…

Hello!

I helgen köpte jag några snittblommor på Odenplan som jag satte ihop till en höstbukett. Efter fem dagar så står den ännu där lika fin och oftast kan man hitta fina snittblommor till bra pris av torghandlarna på Hötorget, Odenplan, S:t Eriksplan etc. Jag har gått på nitar också så det är inte alltid det är prisvärt men om man slår ut det på helheten så är det så garanterat.
Idag har jag jobbat intensivt med lönerevisionsarbete och ni som har gjort det vet att det gäller att ha järnkoll för inget får gå fel. Hjärnan går på högvarv; i alla fall för mig som inte är utbildad ekonom och därför tar det alltid lite extra energi av mig att få allt på plats. Jag vill alltid dubbelkolla en extra gång eftersom det är ett område som jag känner mig lite osäker inom men jag tror att jag har fått ihop det. 
Mot sen eftermiddag var jag lite hjärntrött efter alla siffror som passerat genom mitt huvud hela dagen så jag pausade lite för att hämta upp lillfisen Loa på förskolan. Så mysigt att få rå om honom. Vi köpte fikabröd – han fick typ allt han pekade på – glass, kanelbulle och en chokladboll och sen gick vi hem till oss en sväng innan han återlämnades till sina föräldrar. Mysigt att jag har möjlighet att kunna hjälpa till i vardagen då och då även om hans päron ibland får tillbaka en sockerproppad unge. På lördag ska vi fira lillasyster Majken som fyllt 1 år. Då lär det bli mer sockerpropp…
Ha en fortsatt fin onsdagskväll!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
DE SISTA BILDERNA FRÅN GOTLANDSRESAN…