Mina dagar

HEMMA PÅ VÅRAN GATA I STAN…

 Idag har vi då sagt hej då till stugan och sommaren, packat ihop våra grejer och flyttat in till stan igen. Två vändor blev det och jag måste säga att det faktiskt känns väldigt bra att få komma hem igen. Lika härligt som det är att flytta ut till Tofta i början på sommaren lika skönt är det att få flytta hem igen när sommaren tar slut. Det trodde jag inte att jag skulle känna men förmodligen så gjorde det gråmulna vädret sitt till att det kändes som att sommaren gjort sitt. Nu kommer kräftskivornas tid och den är ju också härlig på sitt sätt. Nästa helg är vi tillbaka i Tofta igen med vänner. Då blir det kräftkalas :-). 

Home… sweet home!

Det känns så lyxigt att ha ett ordentligt kök med häll, diskmaskin och ordentligt med ytor igen. Det gick så lekande lätt att laga mat och herrejösses vad skönt det var att slippa diska för hand! I kväll blev det Grekisk Pytt och allt gick som en dans!
 I kväll är det full rulle här hemma igen. Vendela med pojkvän Markus är på plats och småtjejerna har droppat in så nu är det så där härligt stimmigt igen. Just nu sitter alla i soffan med en kopp the och surrar  om ditten och datten. Underbart. Älskar det! En vecka kvar på barnens sommarlov och sen börjar allvaret med skolor, jobb, träningar och allt som hör vardagen till så nu skall vi verkligen njuta av det sista som sommaren har att ge oss.
Hoppas att ni också har haft en skön helg, precis som vi har haft!
KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *