HORTENSIA OCH VÄNTAN…

Den här vackra Hortensian har jag fått njuta av den här veckan. En tålig blomma som står sig länge och den här färgen, den är ju så himla fin eller hur? Någonting som inte är fint är den här envisa infektionen jag har i kroppen. Jag har varit och jobbat idag men fy sjutton vad jag är trött och har huvudvärk fortfarande. Det finns väl inte så mycket annat att göra än att bara vänta på att det skall gå över. 
Apropå att vänta så väntar jag också på att min fina P skall komma hem efter ett par dagars jobbresa. Det skall bli så mysigt att få hem honom igen och det räcker med egentid för min del nu :-). Har fått mer än tillräckligt av det den här veckan…
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
RAGGSOCKOR OCH EN TÄND BRASA…