Mina dagar

HOS VEGARD I GNISVÄRD…

I kväll cyklade vi genom skogen till Vegard från Norge som smygöppnat sin restaurang den här sommaren i gamla Gnisvärd Cafés lokaler. Restaurangen ligger precis mitt emot familjens stuga precis vid havet norr om Gnisvärds fiskeläge. Stället är prisvärt och har en rolig inredning där alla möjliga olika stilar är representerade. Kitch möter industriellt, skate och allmoge liksom. Coolt. Menyn är enkel och består av tre rätter; en kött, en fisk och en vegetarisk och någon vinlista finns inte men man kan välja bland flaskorna som står på skänken. Det här gillar jag…
Och utsikten gråter man ju inte över precis…vackraste solnedgången.
Kvällen avslutades på Pub Ladan som ligger ett stenkast från där vi bor. Där kan men få en stor, en liten eller ett glas vin i all enkelhet. 
Idag har vi försökt att njuta av solen så mycket som möjligt. I morgon sägs det att Tysk-ovädret skall komma till oss med regn och blåst så vi har tankat på ordentligt. Som tur är så är vi bjudna födelsedagspartaj i morgon kväll så vi kommer förhoppningsvis inte att märka av det trista vädret särskilt mycket.
Hoppas att ni har det toppen trots att vår sommar är lite i svalaste laget.
KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *