HÖSTPROMENAD…

Jag älskar höstpromenader! Färgerna och dofterna av fukt och brinnande lövhögar gör mig så glad. Tänk om det kunde vara vår-sommar-höst året runt i stället för att den där långa, tråkiga, kalla och råa vintern skall ta sådan stor del av året. Den ser jag verkligen inte fram emot alls.
Men nu njuter jag av att få vara ute och idag var det nästan ingen vind och ganska varmt. Så skönt och så vackert.
I eftermiddag har vi också tagit den obligatoriska trippen till Klintehamn för att kompletteringshandla på Coop och nu sitter vi här med tända ljus och höstmyser i stugan. Känner att min “influensa” eller vad det nu var är borta och att energin är på väg tillbaka. Att vara här ute på landet är det bästa stället att vara på när man behöver fylla på med sådant man mår bra av.
Om en stund är det dags att börja laga lite mat. Vi testar lite nya rätter den här helgen. I går lagade vi någon slags lax i ugn men jag vet inte jag… vi behöver nog hotta upp den lite om den skall få återkomma på menyn. I kväll blir det en räkrätt med röd currypasta, vitlök och en massa annat gott i. Om den blir lyckad så lovar jag att återkomma med recept.
Ha nu en riktigt skön lördagskväll och mys på ordentligt!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
XAVIER…