HOT HOT HOT OCH DÅ ÅKER SOMMARKLÄNNINGEN PÅ…

Posted on

Inlägget innehåller reklamlänkar till KappAhl, & Other Stories och Åhléns.

Hej mina vänner…

Oj oj oj vad varmt det är nu. Och varmare ska det bli sägs det. Jag älskar sol och värme men jag vill ju att det ska vara så när jag är ledig och inte när jag jobbar. Jag håller tummarna för att vädret är lika fint på fredag då jag blir helgledig. Det kanske kan bli strandpremiär för mig då…

Här hemma snurrar det på med jobb, träning och allmänt fix. Jag hade tänkt att jag skulle tränat nu efter jobbet idag men i 26° känner jag att jag säger pass på det. Ska försöka att komma upp lite tidigt i morgon och köra då i stället.

Idag åkte min nya sommarklänning på: HÄR hittar ni den. När jag köpte den kostade den nästan ingenting och nu är det 50% på den så skynda fynda om ni gillar den. Nomadsandalerna hittar ni HÄR. Liknande solglasögon finns HÄR.

Nu ska jag fortsätta med det där röjandet… ni vet det där jag skulle fixa häromdagen men som kom av sig för det blev lite otippat fint väder. Jag har så mycket planer så jag vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt om det ska vara så här vackert väder hela tiden.

Ha en fin sommarkväll!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Mamma C
  juni 24, 2020

  Jättesnygg klänning och dina sandaler är så coola tycker jag.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   juni 24, 2020

   Tack snälla du!!! Kram //Tina

Previous
ATT NJUTA AV DET MAN KAN NÄR DET ÄR LITE ALLMÄNT DEPPIGT I VÄRLDEN…