HUR ÄR DET MÖJLIGT…

… att man kan samla på sig så mycket grejer hela tiden?! Idag har vi rensat förrådet och det var verkligen välbehövligt. Jag fattar inte hur det går till men helt plötsligt är det bara en massa grejer överallt. Vi har varit krassa idag och verkligen försökt att få bort så mycket som möjligt så att vi får plats för de saker som vi vill ställa undan under uthyrningstiden.
Den här högen skall i alla fall få åka till återvinningen i veckan. Observera att till och med julgranen… eller rättare sagt, det som är kvar av den… står kvar och skräpar. Suck…
Här hamnade jag i eftermiddags efter en intensiv men härlig helg. Ett jättemysigt studentfirande av barnens barndomskompis Christoffer i går kväll, en snabb säng förbi systrami för ett litet grattis och idag förrådsstädning och flytt ut till stugan i Tofta. Nu är vi äntligen på plats och det känns så himla skönt. Ungdomarna kommer nog att hänga i stan så länge de kan misstänker jag men jag och P är så saliga över att vi nu äntligen har flyttat ut hit. Det känns som om vi redan har semester fast vi ännu har några veckor kvar att jobba innan vi kan få checka ut.
Dags att ladda om för en ny vecka!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
TISHA & MARMOR