Mina dagar

HURRA FÖR MIN ÄLSKADE P IDAG…

Idag har vi firat som bara den! Skönssång på sängkanten, lyxig frukost, present, teckningar, tårta, födelsedagsgäster och hurra hit och dit. Vi är ju sju personer i vår familj och nu har vi firat den sjätte i raden men i sommar blir det ”Grand Finale” när den sista skall firas och tänk det är ju jaaag :-)!
Men i dag var det inte jag som firades utan det var mina fina underbara man som var jubilar och bara för att han är så himla bra så skall vi fira honom i morgon kväll också. Att fira är ju så himla roligt och när vi nu har en bra anledning så gäller det att passa på!

Vet ni, idag kom det lite värme tillbaka. Jippi!!! Jag hoppas på att det skall bli fint väder i helgen. Jag och Vendela skall ha en mamma-dotterhelg i Stockholm och då skulle det vara så mysigt med lite värme och sol. Om jag dansar soldansen kanske det går vägen?
Nu har vi firat klart för idag :-).
KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *