Mina dagar

HURRA HURRA HURRA FÖR VÅR ÄLSKADE VENDELA 18 ÅR IDAG…

Tänk att den här lilla underbara ungen redan blivit 18 år. Prinsessan Vendela blir 18 år idag och vad tusan tog tiden vägen?! Den här bestämda och orädda lilla damen har vuxit upp till en fin ödmjuk tjej trots att hon som minsting i syskonskaran har blivit curlad som få och fått slippa göra saker, eller fått göra saker som storebrorsorna bara kunnat drömma om. Det är väl kanske den fördelen man skall ha när man är sist i syskonskaran och alltid har varit ”för liten” för både det ena och det andra.
En härlig, fin tjej-tjej har det i alla fall blivit av den lilla trollungen som med rufsigt hår och en bestämd blick som liten provade på allt bus som hon bara kunde tillsammans med grabbarna i kvarteret och hellre körde rally med dockvagnen fylld med brorsornas svärd än att lägga dockorna i den :-).

Ett år kvar sen tar Vendela studenten och tar klivet ut i livet med allt vad det innebär. Om jag känner henne rätt så kommer hon, så fort hon kan och har skramlat ihop tillräckligt med pengar resa så långt bort det bara går och göra allt det där som jag själv drömde om men som aldrig blev av. Jag skall ta vara på det här kommande året med vår ”Lali” så mycket det bara går för innan jag hinner blinka (för så fort går det) så kommer hon att fylla 19.
Underbara älskade Vendela. Hoppas att du är nöjd med din 18-årsdag!
KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *