Mina dagar

HYLLA PÅ PLATS…

Äntligen kom den på plats, Philippas stringhylla och sakta men säkert börjar hennes rum nu ta lite mer form. Just nu är vi på jakt efter små turkosa boxar att placera i hyllan men det verkar vara svårt att få tag på. Vi får leta vidare eller så får vi helt enkelt köra lite DIY även om det inte riktigt är min grej. Jag har ju lite för dåligt tålamod för att skapa egna små ting. 

Här hemma har vi en härlig skön lördag och idag har det varit hemmafix som stått på schemat. Ni vet att fixa sådana där saker som man bara skjuter upp hela tiden för att det finns så mycket annat roligt att sysselsätta sig med. Men till slut så finns det ingen återvändo och då är det bara att bita ihop och sätta igång. Som tur var så var det inga större projekt.
Nu har vi blivit bjudna på en fantastisk god hallonpaj som Lilly har bakat så nu orkar vi inte göra någon mer nytta idag. Vi fortsätter även denna härliga lördag med att lyxa till det med ett restaurangbesök. Libanesiskt blir det i kväll. Det lutar åt oxfiléspett på Beyrouth. Yummie Yummie!
Hoppas att ni också har en skön lördag!
KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *