Mina dagar

I MORGON BÄR DET AV TILL ENKÖPING…

Hello!
Nu är jag äntligen hemma igen efter en runda på stan efter jobbet. Jag har ätit middag och alldeles strax ska jag sätta mig i soffan och fortsätta med min bok som jag visade igår. Jag ska också styra upp lite tankar, för i morgon efter jobbet tar jag nämligen tåget hem till min fina vän Ulrica som styr upp både mig och bloggen då och då. Det är dags för lite förändringar och vi får se om mina tankar går att göra till verklighet. Eftersom jag är så risig rent tekniskt så är hon guld värd verkligen. Inte bara för teknikens skull så klart för hon är i allra högsta grad en fin vän men det är klart att jag uppskattar att få ha henne som förebild. Kolla in hennes blogg så fattar ni vad jag menar. Hon tar fantastiska bilder!
HÄR hittar ni Ulricas blogg.
I morgon önskar vi oss en mindre blåsig dag, eller hur?
KRAM!

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *