Mina dagar

I SISTA MINUTEN…

Tänk att man alltid skall spara det här till sista minuten… Jag brukar alltid deklarera elektroniskt eller via sms men i år hade vi lite meck med deklarationen så vi fick vi ta en liten promenad bort till Skatteverket och på klassiskt vis lägga deklarationen på lådan. Solen skiner så fint och himlen är så blå men varför skall det vara så förtvivlat kallt?! Jag höll på att frysa ihjäl under den korta lilla promenaden. Jag vägrar dock att plocka fram vinterjackan igen. Över min döda kropp att jag gör det!
Nu är vi som sagt tillbaka i stan igen och nackdelen med att renovera är att det blir så förbaskat rörigt här hemma. Det är lätt att förtränga den ”lilla” detaljen i all iver över att få göra en makeover. Just är allt som brukar vara i hallen i vårt sovrum… suck… måste försöka hitta ett bättre ställe att göra av alla skor, jackor väskor mm innan jag blir galen…
Nu är det dags att sätta igång med middagen och i kväll är det fisksoppa som står på menyn. 
KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *