Allmänt

IDAG ÄR DET MIN DAG…

Heey!

Här sitter jag och kan inte ha det bättre. Jag har blivit firad hela dagen lång och fick starta upp dagen med en fantastisk bubbelfrukost med vårt crew. Huset fullt av nära och kära. Jag älskar det! Vi har landat in här hemma igen efter en liten lunchtripp och nu väntar en bättre middag här hemma. I väntan på den så sitter jag här och njuter i solen.

För den som är uppmärksam så ser ni kanske att det finns något nytt på altanen? Vårt senaste inköp som jag berättade om häromdagen. Så nöjd med vårt nya loungebord.

Nu ska jag fira vidare här!

KRAM!

4 Comments

 • Inger

  Stort GRATTIS fina du. Såå underbart att läsa din blogg
  Jag gör det faktiskt varje dag
  Men dålig på att kommentera. Ha en fortsatt fin kväll
  Kraaam Inger 😀😀😀

  • tiname@live.se

   Tack Inger! Jag blir så glad över din kommentar och glad över att du tittar in här varje dag. Det uppskattas att du tittar in och du behöver inte tänka på kommentarer. Det är så roligt när de kommer men det är inget man måste göra. Ha en fin helg nu! Kram //Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *