IKVÄLL FICK MELANDERS LAGA MIDDAG…

Här möttes vi upp efter jobbet… min P och jag. Vi hade verkligen ingen fantasi alls när vi skulle planera kvällens middag så det fick bli en sväng till Melanders och en liten buffé av laxrullar med allt från pepparrotsfyllning till chili-lime, kalixlöjrom med ett lyxigt knäckebröd till, skagenröra till toast mm. De har så mycket gott i disken så man vill ju ha allt man ser.
Skönt att inte behöva laga mat ikväll. Är ju ännu lite omtumlad efter gårdagens glädjebesked så nu vill man ju bara luta sig tillbaka och ta in allt.
Den gröna stickade tröjan och kappan kommer från snyggaste H&M-butiken i Västermalmsgallerian på Fridhemsplan. Byxor med slag från Hope. 
Vi var egentligen bjudna på både ett 50-årspartaj och en kräftskiva i Visby i morgon kväll men på förekommen anledning så fick vi tacka nej till båda men ja ja… vad är väl en bal på slottet…
Nu blir det förlovningsdagsfirande istället i helgen och jag tror minsann att vi får sällskap av Johannes också. Sen blir det massor av vila och rekreation så att jag är tip top till nästa vecka för då väntar en intressant arbetsvecka och till nästa helg firande av min pappa som fyller 80 år.
Ha en fin fredagskväll!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
HON ÄR HÄR NU…