INGEN SKULLE FÅ VETA… BOKRELEASE… OCH NU DISSAR VI TENNSTOPET…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Bokus och Adlibris.

Hej Hej!

Vi har en kompis som heter Anna och hon har precis kommit ut med sin första bok. “Ingen skulle få veta” heter den och skildrar en flickas uppväxt på 70- och 80-talet i en dysfunktionell familj med en psykiskt sjuk mamma. Händelserna i boken är självupplevda och Anna är så modig som har satt ord på det hon har varit med om. Jag är så stolt över henne!!!

Vi blev bjudna på bubblor…

… och Anna signerade böcker för glatta livet.

Jag tror aldrig att jag sett henne så här strålande lycklig som igår. Hejja dig Anna och vilken galet bra bok du har skrivit.

HÄR hittar ni Annas bok eller HÄR i ett danskt band men svensk text.

Efteråt tänkte vi sladda förbi och äta lite mat någonstans men det är helt hopplöst om man inte bokat bord innan. Vi var förbi flera krogar på vägen hem men det var fullt överallt och långa väntetider. På en av våra, numer före detta, favoritrestauranger Tennstopet här i Vasastan blev vi otrevligt bemötta för andra gången på kort tid. När vi ställde oss vid entrén för att vänta in en av personalen som vi såg var på väg mot oss för att fråga om det kanske skulle bli något ledigt bord inom kort så tänkte hon bara gå rakt förbi oss. Då jag vänligt frågade “ursäkta men är det möjligtvis så att det kommer att finnas något ledigt bord inom kort?” så fräser hon till mig “det vet inte jag för jag jobbar på andra sidan” och sen så gick hon. Förra gången vi gick dit och frågade samma sak så var det en annan i personalen som snäste “det ser du väl själv” och lämnade oss.

Men allvarligt talat… nog för att detta är en gammal anrik restaurang och att de är “fat & happy” för att de alltid har många gäster men får man bete sig hur som helst när man kommer och frågar om bord? Näää de där tanterna som vi stötte på de trivdes inte med sina jobb, det var helt uppenbart. Vi har aldrig blivit så dåligt bemötta som här så vi kommer i alla fall aldrig att gå dit igen och inte prata gott om dem heller.

Ikväll blir det AW med mina kollegor och det ska bli så kul att få se dem igen. Förhoppningsvis hamnar vi på ett trevligare ställe än Tennstopet.

Vi hörs!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 Comments
 • Mamma C
  augusti 19, 2020

  Så roligt för er vän. Och jag blev nyfiken på boken.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   augusti 20, 2020

   Ja, det är så roligt att hon fått sin bok utgiven. Jaghar läst den nu. Den var bra! Kram //Tina

 • Anna Kansell
  augusti 21, 2020

  Tack snälla Tina för denna publicering och det fina omdöme! Jag är så glad att ni kom.

  • tiname@live.se
   augusti 21, 2020

   Det var det lilla! Du är så värd all cred och det var en fin bokrelease. Vi är så glada för att vi fick komma <3. Kram //Tina

 • Lena - gott för själen
  september 4, 2020

  Men alltså sånt där bemötande kan jag bli tokig på. Så illa! Bättre att byta jobb än att må så dåligt så man beter sig sådär. Man kan ju tycka att man borde vara rädd om sitt jobb i dessa tider! Men tack för “icke-tipset” 🙂

  Kram Lena

 • Lena - gott för själen
  september 4, 2020

  Oj, glömde. Vad coolt med egen bok. Och så modigt att ge ut av sig själv. Men jag kan också tänka mig att det är en form av lättnad.

  Kram Lena

Previous
HEMMA I STOCKHOLM IGEN…