INSPIRATION TILL HÖSTEN…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Gina Tricot.
Hej på er!
Hmmm… dålig start på den här dagen… när saker och ting inte gick som jag ville, när jag missade bussen precis och fick vänta på nästa i en halvtimme (som annars går var 10:e minut) då var humöret verkligen i botten. Men det tog sig som tur var och när jag fick avsluta den här dagen med lite flärd genom att gå till Kelly och fixa mina naglar, ja då var jag på banan igen.
Jag måste verkligen fixa lite nytt till garderoben och kikade runt lite på Gina Tricot när jag kom hem. Nu börjar det droppa in lite snyggt till hösten och de bruna byxorna är ju så snygga. De finns HÄR. Sååå snyggt med en tisha till.
Ett par snygga rutiga (som jag är så svag för) hittar ni HÄR.
  Snyggaste blusen finns HÄR.
Jag är ju också väldigt svag för set med top och byxa i samma. Den här mysiga hittar ni HÄR.
Och hur snyggt är inte det här? En stor vit sweater till ett par jeans och high heels. HÄR hittar ni sweatern. 
Näää vet ni här sitter jag och såsar när jag för länge sedan borde ha börjat packa. I morgon reser jag ner till Gotland igen för både jobb och “workation” med ett gäng sköna damer och det ska bli sååå kul. 
Vi ses på ön!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Mamma C
  september 18, 2019

  Mycket snygga outfits. Gillar stortröja och jeans som man både kan ha gympaskor eller högklackat till.
  Kram Carin

 • Ulrica
  september 19, 2019

  Jag har inte riktigt förlikat mig med modet som kommer nu till hösten men snart så är jag nog ikapp och tycker att det är skitsnyggt också :-). Jag kan riktigt se hur sur du var över den missade bussen.. hur var det nu med det där tålamodet :-)). Ses SNAAART, finaste <3

  • tiname@live.se
   september 19, 2019

   Man får plocka det man känner sig bekväm i. Och det är ju så skönt nuförtiden att man i princip kan ha på sig vad man vill :-). Jaaaa, jag var sååååååå sur. Jag måste verkligen jobba med tålamodet… Kramar //Tina

Previous
SAKNAR…