Mina dagar

SNYGGT I MELLANPERIODEN…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Gina Tricot.

Hello!
Idag kändes det som att sensommaren snart gå över till höst. Det är en annan, lite mer krispig luft och det känns helt plötsligt helt fel att gå till jobbet i somriga kläder. Så jag har surfat runt lite för att se om det kommit in något snyggt i butikerna och ja, litegrann har det börjat droppa in men mycket är ännu på ingång. Jag hittade i alla fall några godbitar hos Gina Tricot som skulle kunna funka på jobbet framöver. Den ursnygga kjolen finns HÄR. Visst är det en härlig färg?

   Till den gröna kjolen så är det sååå snyggt med en klassisk beige t-shirt till. HÄR finns den.

En snygg topp nedstoppad i ett par sköna, lite vidare byxor funkar ju även i höst och toppen hittar ni HÄR.

Den här klänningen ser så skön ut. Kolla in den HÄR.
Ja, det var lite tips på vad man kan klä sig i nu och ett tag framåt innan det brakar loss ordentligt med höstkläder i butikerna.
Idag har det märkts att det börjat röra på sig ordentligt på jobbet. Det har varit full fart från start till slut med möten i princip hela dagen och det var så skönt att ta ett Yinyogapass när jag kom hem. Jag blev som en ny människa och det är det bästa när man vill få en stel kropp och själ att mjukna och komma ner i varv. Nu är jag igång med det också och nu SKA jag hålla i det här!
Ha en fin onsdag!
KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *