Mina dagar

JAG ÄR MÅNGALEN…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Cervera.
Hej!
Jobbet är avslutat för veckan, brasan är tänd och vi har hällt upp varsitt glas rödtjut. Bästa starten på helgen, eller hur? Första jobbveckan efter alla ledigheter har rullat på bra tycker jag även om jag sovit som en kratta även i natt. Men i kväll 20.23.14 är månen som mest full och sen vänder det för den här gången. Jodå… jag har läst på som ni märker. Vi pratade om det på jobbet idag och det var inte bara jag som haft svårt med sömnen den här veckan visade det sig. 
Månen har ju en dragningskraft på de stora haven och när den står ovanför kan den lyfta upp vattenytan upp till en decimeter. Det sägs att månen också påverkar vätskorna i våra kroppar och att en del blir mer påverkade än andra. Ja vem vet… det finns ju inget bevisat men det låter logiskt.
I helgen ska jag fixa julkappar till nästa helgs försenade julaftonsfirande med de stora ungarna i familjen. Vi ska också passa på att fira Johannes födelsedag då när vi ändå är alla samlade. Kanske kan det också bli skridskoåkning i Vasaparken i morgon med Loa och Majken. Vi får se vad de har för planer…
Ljusstaken på spisen kommer från Svenskt Tenn, ljuslyktorna i tre-pack hittar ni HÄR. Är ni intresserade av att köpa dem i fem-pack så finns de HÄR. Om man bara är intresserad av någon av dem så kan man hitta dem HÄR om man scrollar ner lite. Den lilla skulpturen kommer från en konstnär på Gotland som heter Ann Nilsson. Vi älskar hennes grejer och vi har även en tavla och en flodhäst i betong av henne här hemma.
Ha en fin avslutning på fredagskvällen och en härlig uppstart på lördagen!
KRAM!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *