Mina dagar

JAG ÄR PÅ JAKT EFTER KLÄNNINGAR OCH KJOLAR…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Members, Lyko, Dennis Maglic och Partykungen.

Klänning / Hårband / Skor / Läppglans / Nagellack / Väska

Hallå!
Som jag jagar nu… alltid ute i sista sekunden som vanligt när det gäller att uppgradera garderoben med något nytt till midsommar och sommaren. Tog en sväng på ”stan” här i Vasastan igår och visst kom jag hem med en liten kasse men inte alls med det jag hade tänkt eller behövde. Suck… nya tag idag efter jobbet.
Jag är på jakt efter klänningar och kjolar och kläderna i de här collagen är ju inte helt fel. Kjol och tisha, det är så mycket jag. Och klänningar i svart och rosa…

Hatt / Kjol / T-shirt / Nagellack / Armband / Skor

Örhänge / Topp / Kjol / Skor

För att inte tala om leo och zebra… och de där skorna är ju så förbaskat snygga!
Ha en fin måndag!
KRAM!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *