Inredning

JAG FICK DEN MAFFIGASTE BUKETTEN AV DEN FINASTE AV MÄN…

Hej!

Den här maffiga buketten med liljor kom Per hem med till mig i fredags. Jag älskar vita blommor och liljor är helt klart en av favoriterna. Det finns ju både sorter som doftar och som inte doftar men om man är känslig för doften så är ett tips att klippa av de ”röda”delarna” av stänglarna. Blommorna är lika vackra ändå.

Han är fin han, min man, som skämde bort mig hela kvällen lång i fredags. Jag älskar att umgås med honom och vi har aldrig tråkigt tillsammans. Det är märkligt att jag, som alltid har haft ett stort behov av att få ha egentid, inte alls har något större behov av det längre. Det senaste halvåret har vi typ suttit ihop 24/7 men det har bara känts fint. Det händer att vi ryker ihop om småsaker men det brukar snabbt blåsa förbi, och det gjorde vi ju även under normala omständigheter innan Covid-19 och hemmakontor. Jag är lyckligt lottad!

Idag skrotar jag mest runt här hemma och om ett par timmar ska vi på Majkens 2-årskalas. Skön söndag!

KRAM!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *