JAG SKULLE VILJA KÄNNA MIG SOM EN DANSANDE DIANA…

Hej!
Jag skulle verkligen vilja känna mig så där härlig som vår dansande Diana som vi köpt av duktiga Jenny Lennhammar (Jenny Lennhammar Artwork) men det gör jag inte. Inte idag illa fall. Jag är så där trist måndagstrött och energilös och skulle bara vilja krypa ner under täcket, sova och vakna upp till en ny dag i morgon. Det är inget speciellt som har hänt, det bara blir så ibland och jag drar inga större växlar på det. Det känns säkert bättre i morgon. 
Under tiden tills jag hittar tillbaka till mitt pigga jag igen så får ni hålla tillgodo med vår Diana (så klart med engelskt uttal :-).
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 Comments
 • Mamma C
  oktober 7, 2019

  Du får hoppas på en energifylld tisdag.
  Kram Carin

 • dianasdrömmar
  oktober 8, 2019

  Hoppas på en bättre tisdag kram

  • tiname@live.se
   oktober 8, 2019

   Aningens bättre blev den här dagen ändå. Kram //Tina

 • Monika
  oktober 8, 2019

  Jag har älskat den där skulpturen sen jag såg den på bild hos någon av dina bloggvänner som besökt dig. Nu vet jag vad konstnärinnan heter också. Ska leta och se om jag hittar något av henne.
  Kram Monika

  • tiname@live.se
   oktober 9, 2019

   Vad roligt att du tycker om vår Diana :-). Du kan kontakta henne via Facebook och kolla in vad hon har på gång. Hon är så duktig och vi har både en tavla och skulpturen du nämner som hon har gjort. Kram //Tina

Previous
HÖSTPROMENAD I HAGAPARKEN…