JAG TAR TILLBAKA ALLT…

Men vilken dag det blev hörreni! I morse var jag så kinkig och tyckte det var så kallt och eländigt men ips vips så var helt plötsligt sommaren här. I alla fall här på vår altan och jag fick ta tillbaka allt jag sagt. Vi har haft besök av Vendela och hennes Joakim; vi har solat i bikini och badshorts, tagit rabarber från landet och gjort en paj, druckit rosé och grillat som om det vore värsta sommardagen. Det här behövde jag kan jag säga…
I morgon blir det lite jobb sen är det dags för helg igen. Har lite att styra upp inför student och uthyrning så det passar väldigt bra med en långledig helg. Nu är det bara ett par veckor kvar tills vi flyttar ut hit över sommaren och allt studentfirande börjar. Sen åker vi till Grekland hela familjen en vecka och därefter är det ju sommar och semester på riktigt. 
Naaaajs!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
TILLBAKA TILL LIVET…