Mina dagar

JAG TOG EN PAUS…

 
Good morning!
Det här är min kompis Maria och hon har en jättefin hudvårdssalong som ligger mitt i Visby innerstad. Hennes salong heter Paus och där var jag ett par timmar i tisdags eftermiddag och blev kungligt omhändertagen. Jag minns inte vilken behandling jag fick men hon tog hand om mig i all evighet med rengöring, sköna ansiktsmasker, ånga och allt annat ljuvligt som kan ingå i en behandling. Maria har hållit på länge och hon vet vad hon gör. Hon är så grym så är ni på Gotland och ansiktet behöver en renovering så kan jag verkligen rekommendera er att boka tid hos henne. Jag måste verkligen se till att gå hit oftare för vilken skillnad jag märkte att det blev. Jag tycker att jag ser ut som typ 40 igen!

nimue heter produkterna som Maria använder. Jag har inte hört talas om detta varumärke tidigare men jag ska helt klart spana in det. Efter drygt ett dygn känns min hud i ansiktet fortfarande len som en babystjärt. Nu kanske jag tog i… men åtminstone i närheten… vill jag tro. 
Nu ska jag jobba av det sista för den här veckan sen har jag lovat Loa att vi ska åka ut till flygplatsen och kolla på flygplan. Tänk att han gillar flygplan så mycket. Det måste ligga i generna.
Ha en fin skärtorsdag!
KRAM!

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *