JÄGER OCH SKÖNA ÅK I TOMMA BACKAR…

Posted on

Hej Hallå!

När man är i fjällen så hör det till att man tar en liten Jäger i backen. Det är en tradition. Igår, sista skiddagen så var det dags. Och vi kunde inte ha valt en bättre dag för vår tradition; strålande sol och vindstilla. Så magiskt härligt och mysigt och Sälen visade sig från sin allra allra bästa sida.

Även stora barn kan bli trötta ha ha…

Det sägs att 25 000 personer befinner sig här i Sälen just nu men det är inget som vi märker av. Det är väldigt tomt i backarna och inga köer i liften. Media haussar verkligen upp att det skulle vara så mycket människor här men det stämmer inte för jag har aldrig varit med om att det varit så lite folk i Lindvallen. I början på nästa vecka kommer det att komma nya besked om vad som ska gälla för skidorterna i Sverige och jag hoppas att de ändå kommer att hålla liftsystemen öppna eftersom risken för smitta är minimal när man vistas ute med mycket begränsade kontakter. Sen förstår jag om allt annat som inte måste vara öppet runt omkring stänger. Alla borde få möjligheten att få en sån här vecka som vi har haft för få lite verklighetsflykt och lite distans till allt.

Man kan ju annars lätt bli lite galen…

Vilken pangvecka vi fick! Vädret har varit med oss, vi har varit friska, vi har fått tid att umgås, vi har ätit massor med god mat och skidåkningen har varit hur bra som helst.

Idag vänder vi hem till Stockholm igen och det ser jag inte fram emot alls. Jag vill helst vara kvar här i vår lilla värld. Jag vet att jag kommer att ha massor att göra på jobbet framöver. Som ni säkert har sett så har Swedavia, där jag jobbar, varslat och permitterat massor av medarbetare. Så sorgligt och ledsamt vilka effekter det blev av att vi inte kan resa längre. Jag har hållit mig uppdaterad på vad som hänt under veckan som gått men från och med nästa vecka är det dags för mig att lägga i en högre växel och dra mitt strå till stacken. Slut på ett liv i sus och dus för den här gången… men den här veckan ska jag ha med mig när det känns tungt.

Var rädda om er!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 Comments
 • mamma C
  mars 22, 2020

  Så skönt att ni fick en superduper vecka med nära och kära i fjällen.
  Jäger är något jag aldrig lärt mig dricka. Tycker det är som att drick hostmedicin.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   mars 23, 2020

   Ja, jag är så tacksam för att vi kom iväg alla och att vi fick vara friska och vara ute hela dagarna. Kram //Tina

 • Underbara bilder, så skönt ni haft det! Förstår att du vill vara kvar.
  Jag hade sett fram emot att resa till Kroatien i början av april, det hade varit så himla skönt. Nu får vi istället hoppas att sommarens resa blir av.
  Kram och ha en bra start på veckan
  //Maria

  • tiname@live.se
   mars 23, 2020

   Tack vad gullig du är! Ja, det var nog på håret att vi kom iväg och jag förstår verkligen att ni tycker att det är trist att ni inte kommer iväg. Jag håller tummarna för att sommarens resa blir av. Kramar //Tina

 • ulrica
  mars 25, 2020

  Jag tänkte just på dig och att du måste få häcken full med jobb i och med detta, och det blir så alltså.. så tragiskt!!
  Vilka UNDERBARA bilder du lägger upp.. jag blir alldeles matt.
  KRAAAM

  • tiname@live.se
   mars 27, 2020

   Ja jösses vi jobbar häcken av oss nu. Det är helt tyst på Arlanda. Idag såg jag två plan lyfta och jag blev så lycklig. Det var de fösta jag såg den här veckan. Så sorgligt ju… Tack vad gulligt du är men jag är ännu låååångt ifrån dig. Du är ju så grym. Kram och ha en fin helg! //Tina

Previous
NÄR KATASTROFERNA ÄR NÄRA…