Mina dagar

JAKTEN ÄR ÖVER…

Efter stranden idag så tog jag en sväng till Västergarn som ligger några km söder om Tofta. Där finns det en liten inredningsbutik som heter Todej. Här har jag hittat lite varje när jag tittat förbi och det var ju inte precis så att jag gick tomhänt därifrån idag heller direkt…

Mycket fint fanns det i butiken…
Det här fyndade jag idag. Kan härmed meddela att jakten på tallrikarna är över. Det blev inte något loppisfynd för jag hittade de här superfina tallrikarna som kommer passa perfekt här hemma hos oss på landet; vita, lite oregelbundna i formen och inte helt perfekta. Ett par extra themuggar som vi har fyra st. av sen tidigare och några frukostskålar fick också följa med hem. Halva priset på tallrikarna och 20% på det andra. Ibland skall man ha lite tur också!

Titta här vad som har hänt idag! Vårt första hallon är moget för att skördas :-). Och fler är på gång som ni ser. 
Nu sitter jag här i soffan efter att ha blivit serverad en härlig överraskningsmiddag av min P. Kärlek! Robbie Williams sjunger för fullt här i vår stuga, väskorna är packade och i morgon bitti rullar vi iväg. Jag lämnar inte gärna ön så här på sommaren men det här skall faktiskt bli riktigt roligt. Vi mellanlandar i Jönköping i morgon sen åker vi vidare till Göteborg på lördag.
KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *