Mina dagar

JOBBIGA DYGN…

De senaste två dygnen har vi tillbringat på det här stället. Trevligare ”hotell” har vi bott på… I söndags när vi kom tillbaka till Visby efter en helg på landet så blev Vendela riktigt hängig. Hon hade så ont i halsen att hon knappt kunde få ner någonting att dricka och senare på kvällen kom febern, som varit borta ett dygn, tillbaka. Jag fick en dålig känsla så vi åkte ner till sjukhuset och det visade sig vara helt rätt beslut för Vendela blev mycket sämre när vi kom ner till sjukhuset.

Det har varit ett par tuffa dygn med dåliga värden, näringsdropp, antibiotika intravenöst och sömnbrist. Vi väntar ännu på provsvar; de sista skall komma i morgon men nu har det vänt och vi har fått komma hem på permission för att hämta andan lite. Känns som att Vendela blev så mycket piggare bara av att få kliva in genom dörren här hemma.

Personalen på Akuten och Barn- & ungdomsavdelningen har varit helt fantastiska. Vad de sliter och de utstrålar verkligen trygghet när man som förälder har 100 oroliga frågor om allt möjligt läskigt som händer. All respekt till dessa underbara människor som valt att arbeta inom vården. Vid såna här tillfällen är man glad över att man betalar skatt.

Att se sin älskade tonåring må så dåligt är verkligen hemskt men när datorn och mobilen hittade till sjuksängen så kändes det som att det vände :).
Guldfirandet i Kungsträdgården kunde vi bara inte missa. Vilken härlig vinst!
Visby lasarett måste slå rekord vad gäller läge med vacker utsikt. Vendela fick ett eget rum med den här vyn. Sämre utsikt har man ju haft. 
Nu skall vi njuta av att vara här hemma och håller tummarna för att Vendela piggnar på sig så att vi slipper att åka tillbaka till sjukhuset igen.
KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *