Mina dagar

JULMARKNAD PÅ FÄRGFABRIKEN…

Hej hej i vintermörkret!
Andra advent har vi firat in idag med långfrukost och två tända ljus. Det börjar dra ihop sig nu… bara drygt två veckor kvar till jul. Julstämningen är det väl lite si och så med när det duggregnar och är flera plusgrader men för att få lite julkänsla tog vi oss till Liljeholmen och Färgfabriken på julmarknad idag.
Färgfabriken ligger mitt i ett slitet industriområde i Liljeholmen och det är så New Yorkish när man går ned genom den lilla gränden och kommer fram till gården och ingången med allt det ruffiga runt omkring.
Själva marknaden har fokus på hållbarhet och design och det fanns sååå mycket fint.

Kan tänka mig att det är rätt coolt att sitta här ute och äta eller ta ett glas framåt våren när det är lite bättre väder än idag.

Vi mötte också upp vår fina vän Lisa som vi bodde grannar med på Gotland tidigare. Nu hänger hon mest i Göteborg och hon är en grym fotograf. Vi kunde inte låta bli att få med oss ett vackert motiv från Bohuslän hem.

Två av mina finaste älsklingar!
Nu är Per på hockey med Johannes och Vendela har rest hem till Västerås igen så det blev helt plötsligt väldigt tomt här hemma. Jag tycker verkligen inte om att säga hej då men nu ska vi ju faktiskt ses igen om ett par veckor så det får gå. Svart bälte i vemod ni vet…
Hoppas att ni också har en fin andra advent och att julfeelingen börjar rulla in.
KRAM!

2 Comments

 • Ekenäsliv

  Så mysigt med julmarknad!
  Har inte besökt någon sådan i år… brukar vara en på Kalmar slott, men den var förre helgen när vi var i Gtb 🙂
  Har klätt granen här idag, men annars tar vi det väldigt lugnt med julen i år… Är ganska slut efter alla infektioner så vi ska bara umgås och ha det fint.
  Ta hand om dig <3
  Hu… gillar inte heller avsked och vill helst ha hela familjen samlad här i Kalmar, men det går ju inte alltid.
  Kram Anna

  • tiname@live.se

   Ja, det är ju så mysigt och man vill ju gärna hinna med minst en julmarknad innan jul. Skönt för er att ta det lugnt. Det är ni värda! Att få umgås och rå om varandra är det viktigaste av allt, eller hur? Vi ska också ha en lugn jul i år vilket känns perfekt just i år och att få samlas allihop tillsammans är det viktigaste av allt <3. Kramar till dig!!!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *