JULMARKNADER…

Idag har jag äntligen kommit i väg på julmarknad! Jag och Ann begav oss först till Leva som ligger precis i utkanten av södra Visby. Här kan man ta en fika, äta lunch, brunch eller ta en sväng in i den mysiga butiken där de säljer ekologiska produkter från hela världen. Vill man äta eller fika kan man sitta inne i kafét eller så kan man sitta ute i växthuset och njuta.
Idag var det dessutom julmarknad på Leva och då passade vi på att kika runt lite.
Nästa stopp blev hos Maria på Berså i Tofta. Vilken liten pärla det här stället är! Det är så mysigt och Maria har så mycket fina saker att jag vill typ ha allt! Är man fikasugen så kan man ta en fika med hembakat kaffebröd också.
Efter att vi varit och tittat till vår lilla Toftastuga så sladdade vi förbi Krokstäde Tröskvandring. På sommaren brukar vi köpa jordgubbar, hallon och blåbär här men den här helgen bjöds det på julmarknad. Jag älskar verkligen alla dessa julmarknader. Så mysigt!
Idag har vi också tänt det andra ljuset och nu sitter vi här med ett glas vin och bara har det bra. Det är snart dags att påbörja kvällens middag och sen skall vi bänka oss framför Solsidan. 
Ha en riktigt skön söndagskväll!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
VINTERNS FÖRSTA…