JUST NU PÅ BÄNKEN…

Tänkte bjuda på några bilder som visar vad vi har på en av våra tre köksbänkar just nu. Vårt kök är rätt stort och i den här vinkeln ser vi det från när man står med ryggen mot våra fönster i köket, bakom köksbordet. 
Vi har varit på morteljakt ett tag nu och det verkar vara en stadshemlighet vart man kan få tag på en liten mortel. En vanlig hederlig liten mortel utan krusiduller. Jag hittade en fin; en vit som var så snygg men den var för dyr eftersom den inte lär förbli vit särskilt länge men efter att ha scannat av hela Sthlm city så hittade vi till slut en på Clas Ohlson på Mall of Scandinavia där vi tillbringade gårdagskvällen.
På andra sidan spisen har vi våra skärbrädor, slevar och vispar, en kryddkruka och en flaska vin som som bara ska stå där och se snygg ut. 
Det är alltså här vi står och lagar mat om kvällarna och just nu är det middagar från Linas som gäller igen. Vi kör inspirationskassen den här gången också och hittills har vi rasslat av en god laxrätt, en pork-burgare och i kväll blir det fylld kyckling.
Och nu tänker ni att herre jösses vad det ser ut att vara ordning och reda i det där hemmet. Inte en pryl på fel plats men då mina vänner kan jag berätta för er att allt som oftast ser det ut så här när man kommer hem efter en dag på jobbet…
…precis så… ett berg av post och annat skräp som alltid hamnar på bänken, oops en theburk blev visst kvar sen i morse, ett par brillor och i hallen står det några kartonger som bara väntar på att bli omkringflyttade några varv innan de äntligen kommer att få följa med till återvinningen en bit bort. 
Ja så här ser det ut hos oss allt som oftast även om vi gillar ordning och reda och håller efter rätt väl i lägenheten, men ibland orkar man ju bara inte…
Ja, då var det onsdag igen och hittills har det varit en rätt trist vecka tycker jag. Det mesta har känts lite halvtråkigt och jag vet inte direkt varför. Ibland är det bara så. Bad mood. Men nu är det onsdag och vi ska som sagt laga lite god mat och ta ett glas rött till. Till helgen kommer vänner från Gotland upp till Stockholm och då ska vi få umgås med dem vilket jag ser fram emot så mycket så nu vänder den trista känslan känner jag. 
Ha en fantastisk onsdagskväll!
KRAM! 

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
PÅ VÄG TILL VÄNNER…