Mina dagar

KALAS KALAS KALAS…

Vad säger vi om den här gamla klassikern då?! Allting kommer igen på ett eller annat sätt 🙂 I kväll är Philippa på födelsedagsfest hos en kompis och hon hade hört talas om en godisblomma som hon ville ta med sig. Klart hon skulle ha med sig en sådan här härlig klassiker! Visst är den underbar?
Jag och Per fick igår också en festinbjudan till lördag om två veckor. Oj vad roligt det skall bli att gå på fest. Festen kommer dessutom att vara på ett ställe som jag gillar skarpt och jag kommer att återkomma om varför detta ställe är speciellt för mig. Jag blir alltid lika glad när jag får en inbjudan till middag eller fest av goda vänner. Tänk att de vill att just vi skall komma. Fantastiskt! Jag tror dock att vi kommer att ha med oss en annan typ av blomma till det kalaset :-).
Här sitter jag nu ensam i soffan framför Idol. Jag har ju totalt missat att det är fotboll i kväll. Jag har ingen aning om vem som spelar eller var men jag förstår att det är någonting stort eftersom alla i familjen och TysklandsAnn försvann upp på övervåningen och lämnade mig här i min ensamhet.
Philippa kom hem!!!
KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *