Mina dagar

KÄNNER MIG SÅ VÄRD DET HÄR…

Här sitter jag och njuter av ett glas rött framför brasan ute på landet i Tofta och jag tycker att jag är så värd det. Ibland kan man faktiskt få tycka det, eller hur? Har varit en jäkla fart hela veckan och nu känns det så skönt att få plana ut, lägga upp fötterna på soffbordet och bara luta mig tillbaka. 
I onsdags efter jobbet tog jag en flight ner till Visby och mötte upp P och delar av familjen, igår jobb på flygplatsen hela dagen och idag har jag, förutom jobb, hunnit med att träffa en kille som ska fixa sol- och insynsskydd till ”Annexet”, varit och hälsat på fd kollegor på PayEx och käkat lunch med fina Jenny. Är så himla glad över det här upplägget som vi har just nu. Passar mig som handen i handsken…
Så skönt med helg, eller hur!
KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *