KLÄDD FÖR PARTAJ…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Gina Tricot.
Hej hej!
Så här såg jag ut igår när vi var på väg in till Visby på partaj tillsammans med 70 vackra människor på Volare; Visbys bästa vinbar. Vilket gäng och vilken kväll som avrundades på G:a Masters, vår gamla kvarterskrog som ligger strax intill Stora Torget inne i Visby. Jag måste erkänna att jag är lite trött idag. Det märks att man inte är 20 längre om man säger så. 
Blusen som jag blev så handlöst förälskad i hittar ni HÄR. Mina blanka fuskskinnbyxor finns HÄR. Ett annat par som är mer matta och vida i modellen och som också är så himla snygga hittar ni HÄR.
Här på landet tittar solen fram lite försiktigt idag vilket är så uppskattat efter allt regnande. Om en stund ska vi hoppa på bussen och åka in till Visby för att hämta upp bilen som blev kvar där igår kväll  och sen väntar soffan på mig. Vi ska kika på “Så mycket bättre” från igår och förbereda lite packning för tidigt i morgon reser vi tillbaka till Stockholm igen. Ips vips så var den här gotlandstrippen över.
Ha en riktigt härlig söndag och en fin avslutning på helgen!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

7 Comments
 • Sabelhagens Olivlund
  november 17, 2019

  Måste varit en härlig fest :). Fin outfit som passar dig perfekt.
  Ha en skön kväll i soffan
  Kram Maria

  • tiname@live.se
   november 18, 2019

   Ja, det var verkligen en superrolig fest! Jag märkte det i söndags ha ha :-). Tack snälla vad gullig du är <3. Hoppas att du också hade en fin avslutning på helgen. Kram //Tina

 • Mamma C
  november 17, 2019

  Mycket snygg och läcker outfit.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   november 18, 2019

   Tack snälla du <3! Alltid lite kul med något nytt. Kram //Tina

 • dianasdrömmar
  november 18, 2019

  wow, så snygg du är kram

 • Laura Antonio
  december 18, 2019

  Godvänner, jag heter Laura, från Stockholm – Sverige. Jag är sjuksköterska på Sahlgrenska universitetssjukhuset i Sverige. Jag är gift i mer än 6 år med två barn, mitt förhållande till Andrea min man vid första året var söt, romantisk och senare blev mardröm fruktansvärt eftersom min man verkligen fuskar på mig och letade efter ett sätt att få en snabb skilsmässa , vi slogs upp för 3 månader sedan och vi kom tillbaka igen efter så mycket tiggeri med trevliga gåvor av kärlek. Jag älskade min man så mycket. Jag vill inte förlora honom till en annan dam. Jag kunde inte ha gjort någonting för att skada honom eller få honom att känna sig illa mot mig längre … Jag ville bara att han skulle vara hemma för att älska mig för alltid. Jag förklarade min situation för en vän på jobbet, min vän Jennifer hon berättade för mig att snarare kontakta hjälp av en kärleksstiftare som heter Dr.Oduduwa från afrikana nation med magisk kärlek stavdelningsbön för att återvända tillbaka ex love, att han har kraftfullt begåvad charm för att få tillbaka kärlek och förtroende i alla trasiga äktenskap eller trasiga kärleksförhållanden, jag trodde och provade och det fungerar för mig, jag skickar e-postmeddelande till Dr.Oduduwa svarade kan hjälpa mig att föra tillbaka min ex kärleksman hem hem med omedelbar charm kärleksdel, jag var mycket glad över att hitta den här mannen som hjälpte mig, jag följde alla hans instruktioner noggrant steg-för-steg böner och incantation jag gjorde själv i mitt hus med ljus ljus på natten. Oduduwa berätta allt jag kan göra hemma under nattbönerna älskar stavningsprocessen. Jag gjorde allt enligt anvisningarna. det började fungera för mig eftersom jag inom några timmar senare fick ett telefonsamtal från min man, jag var så förvånad och chockad eftersom han har slutat ringa eller skicka meddelanden till mig sedan de senaste 3 månaderna, nu gör jag omedelbart en kärlek stavningsböner min make Andrea kom hem för att be om ursäkt för mig, jag är så glad hur kärleksdel fungerar positivt på min man inom 2 dagar han är hemma. Just nu lever min man och jag båda lyckligt i kärlek mer än någonsin tidigare. Jag är glad åt den stora mannen Dr.Oduduwa för hans begåvade talanger. Först hade jag rädsla för tvivel, men jag försöker och det fungerar till mitt bästa. Jag rekommenderar uppriktigt Dr.Oduduwa till alla som vill återställa förlorade kärleksförhållanden eller kärleksförhållanden för att hitta verklig kärlekspartner.
  {Dr.oduduwaspellcaster@gmail.com}

Previous
JULKULOR MED ELSA BESKOWMOTIV…