KLÄNNING ELLER TUNIKA…

Inlägget innehåller en reklamlänk till H&M.

 Hej hej,

Här svänger jag runt i min tunika som jag blev så förälskad i häromveckan. Den går egentligen under epitetet klänning men ja ni ser… en sån som jag som är 170 cm lång skulle inte kunna ha den som klänning. Den skulle bli väldigt kort kort på mig om man säger så. Så vi säger väl att det är en tunika helt enkelt, som man kan ha både till vardags och till fest. Ni hittar den HÄR och ni måste kolla in priset!!!
Idag har det varit jobb med bra möten på Visby Airport och i morgon väntar ännu en rolig dag. Introduktion för nya ledare står på agendan och det är bland det roligaste jag vet. Att få lotsa nya ledartalanger in i ledarskapsvärlden… woooow säger jag. Det är nog det som ger mig mest energi av allt i mitt jobb som HR Business Partner. Ni är en del som undrar vad jag pysslar med om dagarna när jag jobbar och jag ska nog ta det i ett särskilt inlägg framöver. Jag ska fila på det och återkommer.
Nu är det dags att laga middag och ikväll blir det grillad lax med pressad potatis, en god sås och grönsaker till. Ha en fin kväll!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Lena - gott för själen
  oktober 10, 2019

  Den var läcker! Så cool! Men, hehe, njae, kanske inte klänning då 😉

  Kram Lena

 • Mamma C
  oktober 11, 2019

  Kanske lite för kort för klänning men så snygg du var i din tunika. En riktig snygg outfit som man både kan ha till vardags och fest i mitt tycke.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   oktober 11, 2019

   Ja om man inte är kort i sig så blir den lite för kort som klänning. I alla fall för mig. Visst är den användbar. Kram //Tina

Previous
DET GOTLÄNDSKA LJUSET…