KOM IHÅG VART NI HÖRDE DET FÖRST… SARAH KLANG…

I går kväll tog vi en magisk cykeltur längs med havet till Västergarn som ligger några km från Tofta. Där spelade Christian Kjellvander och Sarah Klang och satan i gatan vilken pipa hon har Sarah. Det var en magisk konsert med henne i Stelors lada och när hon och Christian Kjellvander körde en duett ihop så var det typ episkt! Jag har lyssnat på dem tidigare men aldrig live och det tog ett tag innan jag knäckte koden men att lyssna på Sarah Klang live är en upplevelse. Det är samma känsla som jag hade med Bo Kaspers orkester. Mediokra att lyssna på i lurarna men vilket liveband. En av de bästa!
Hon och hennes band har bara gjort ett album och det här är deras första turné. Jag tror att det kommer att bli något stort av henne.
Gillar ni små intima konserter i den här typen av lador med magiskt gotländskt ljus som flödar genom de öppna dörrarna då ska ni bege er till Stelor. Där kan man även bo över och äta gudomlig mat.
Vi tog ett glas under linden och minglade lite med vänner som vi sprang på innan vi gick in i ladan. 
Sen cyklade vi hem igen i den ljumma sommarnatten. Fantastisk kväll!
Idag har vi inget planerat. Skönt det också. Det är varmt som bara den så en sväng ner till stranden blir det alldeles säkert men tyvärr kom det in stora sjok med algblomning i går eftermiddag. Så tråkigt men det blåser frånlandsvind här idag så har vi tur blåser de ut till havs. 
Hoppas att ni har en lika magisk sommar som vi!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
EN DAG PÅ WARFSHOLM…