KÖRSBÄRSTRÄD I BLOM OCH SHOPPINGTIPS I VISBY…

Det är inte bara i Kungsan som körsbärsträden blommar nu. Idag parkerade vi på St: Hansplan inne i Visby för att gå till Kränku och H10 och då sprang vi på dessa vackra körsbärsträd. Jag kan sakna just den här platsen; här har både jag och P jobbat i så många år men var sak har sin tid; nu jobbar jag i flygplatsmiljö och P mitt inne i Sthlm city och det har sin tjusning det med. 
St: Hanskvarteren mitt inne i Visby innerstad har jättebra kvalitetsshopping; på Kränku som ni ser i bakgrunden så kan man förköpa sig på olika sorters the och kaffe… och godsaker av olika slag också för den delen. På Akantus som ni ser i hörnet bakom mig kan man hitta massor av vackra saker och möbler, gammalt och nytt i en skön blandning. Går ni upp i gränden till höger mellan Kränku och Akantus hittar ni en liten minigalleria; H10 med ett några sköna inrednings- och klädbutiker. Där hittar ni också ett mysigt café som absolut är värt ett besök. Här åt vi ofta lunch när vi jobbade här.
 Fortsätter ni S:t Hansgatan fram så hittar ni fler sköna butiker längs med gränderna fram till Stora Torget; bland annat Annika Gustavsson Jewellery. Annika är en fd arbetskamrat till mig som utbildade sig till guldsmed och har nu sin smedja och butik här i Visby. Hon skapar så fina smycken. Missa inte!!! Visby konstmuseum ligger också här i krokarna om ni är intresserade och får en stund över.
Ja det var lite Visbytips det och förutom att vi sladdade runt i de vackra butikerna i Visby innerstad så har vi också rasslat av de stora kedjorna i Visbys ytterområden för att handla tråkiga saker som bland annat en dammsugare, ett nytt hjul till skottkärran mm. Dessutom har vi jagat Visby runt efter högrevsfärs. Lilly har önskat sig högrevsburgare till födelsedagsmiddag men tydligen har en utebliven köttleverans från fastlandet ställt till det. Till slut fick vi fatt i den sista förpackningen… på hela ön känns det som… så vi kan nu andas ut och fortsätta firandet som vi planerat.
Ha en fin avslutning på den här helgen alla ni fina som tittar in här. I morgon kör vi Valborgsmässoafton!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
HURRA HURRA HURRA FÖR LILLY IDAG…