Mina dagar

KRÄFTSKIVA MED FAMILJEN…

Igår kväll samlades vi hela familjen här hemma hos oss och jag ääääälskar verkligen när vi alla är samlade! Det var så roligt att vi fick till en liten kräftskiva också nu när Philippa och Lilly är här uppe i Stockholm.
Kräftor, räkor, bröd och små västerbottenpajer med löjrom, gräddfil och röd lök toppade med dill. Det behövs inte så mycket mer…

De yngsta barnen fastnade inte på bild… eller de är snarare i ”jag-vill-helst-inte-vara-med-på-bild-åldern” 😊.
En härlig kväll som övergick till natt innan kräftskivan tog slut.
Då var det redan söndag och Philippa är ute på shoppingtur med Linda och ska sen till RAW och äta sushi med Jacob. Lilly har önskat sig att gå till en zooaffär på Kungsholmen så hon och P ska testa att åka Bzzt podtaxi dit. För mig blir det lite hemmafix idag. Det här hemmet behöver lite kärlek tänker jag…
Ha en fortsatt skön helg!
KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *