Mina dagar

KRYDDLÅDAN…

Igår tog jag en tur till Linds och köpte lite grönt. Färska kryddor och ett olivträd blev det till altanen och lite annat smått och gott att ha inne i huset. Vi kan ju inte så något i landet nu när vi inte är här och kan vattna på samma sätt som tidigare men om sanningen ska fram så blev det inte så mycket sått de senaste åren ändå. Mest pga lathet skulle jag tro.
Precis där, där kryddorna ska stå ska det så småningom bli ett utekök. Därför har vi numer förberett med ett vattenutkast där. Igår fick vi också vårt bygglov till vår lilla extrastuga som vi ska bygga i höst. Jipppiiiiii! Den ska ligga i vinkel mot vårt nuvarande hus med en stor altan som håller ihop det hela så nu är det massor av planering och beslut som ska fattas. 

Idag skiner solen men det blåser så mycket och det är så kallt. Vart tog värmen vägen??? Jag ska i alla fall slänga mig i en solstol här hemma på altanen några timmar innan vi ska ta våra stålhästar och cykla bort till vänner i Västergarn. Har vi tur så mojnar det tills dess.
Ha en fin dag!
KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *