LAKRITSPROVNING PÅ JOBBET…

Hello!
I ljusgården på mitt jobb händer det lite roliga grejer då och då och idag stod det lakritsprovning på schemat. Jag skulle bara gå förbi när jag skulle gå och köpa lite mat men vad händer då… jag kan så klart inte hålla händerna och karaktären i styr och helt plötsligt utan att jag ens reflekterar över det så står jag där och mumsar och provsmakar för glatta livet. 
Den här burken låg helt plötsligt i en fin liten kasse och lägg Anniversary på minnet om ni gillar lakrits för så heter just den här varianten. Alltså, jag dör så goda… Jag tror att man kan hitta det här varumärket i NKs saluhall på MAT för övrigt.
Nu har vi packat det sista och det är dags för oss att bege oss till Bromma. En midsommar på Gotland väntar på oss så vi ses på ön!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Sabelhagens Olivlund
  juni 19, 2019

  Men åh så gott, lakrits är en favorit.
  Önskar en fin Midsommarhelg
  Kram Maria

  • tiname@live.se
   juni 20, 2019

   Ja, det är sååå gott! Tack detsamma Maria. Hoppas att du får en fin midsommar! Kram //Tina

 • Mamma C
  juni 20, 2019

  Vem kan motstå lakrits.
  Kram Carin

Previous
MIDSOMMARPLANER OCH BOKTIPS…