Mina dagar

LAKRITSPROVNING PÅ JOBBET…

Hello!
I ljusgården på mitt jobb händer det lite roliga grejer då och då och idag stod det lakritsprovning på schemat. Jag skulle bara gå förbi när jag skulle gå och köpa lite mat men vad händer då… jag kan så klart inte hålla händerna och karaktären i styr och helt plötsligt utan att jag ens reflekterar över det så står jag där och mumsar och provsmakar för glatta livet. 

Den här burken låg helt plötsligt i en fin liten kasse och lägg Anniversary på minnet om ni gillar lakrits för så heter just den här varianten. Alltså, jag dör så goda… Jag tror att man kan hitta det här varumärket i NKs saluhall på MAT för övrigt.
Nu har vi packat det sista och det är dags för oss att bege oss till Bromma. En midsommar på Gotland väntar på oss så vi ses på ön!
KRAM!

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *