Allmänt

LÄMNADE ETT VACKERT GOTLAND…

Efter 2,5 vecka var det dags att vända tillbaka till Stockholm igen och lämna ett vackert Visby. Vi landade in på ön iklädda dunjackor och lämnade i sommarkläder. Vilken kontrast och så mycket som hände vädermässigt under dessa dryga två veckor. När vi kom hade inga träd slagit ut. När vi åkte så var det jättegrönt överallt.

Nu har vi verkligen på kort tid fått en försmak av sommaren. Det är så varmt och skönt. Vasaparken som ligger här där vi bor är full av människor som har picknick, tränar, dansar salsa, spelar fotboll, spelar minigolf eller tar ett glas på någon av uteserveringarna. Så underbart och efterlängtat.

Gamla fängelset. Där har många kända fångar suttit under åren… Numer är det ett vandrarhem.

Det var en fantastiskt fin kväll med ett spegelblankt hav.

Nu kommer vi att vara här i Stockholm ett par veckor sen blir det några resor fram och tillbaka till ön för att fira student och fira en fin kompis som fyller jämnt. Efter sista resan ner till midsommar så stannar vi kvar över sommaren.

Men först ska vi njuta av Stockholm och försommaren här. I morgon är vi bjudna på middag så det känns lyxigt att bara få gå bort och ha en skön kväll med vänner.

Ha en fin torsdagskväll och en härlig helg när den kommer!

KRAM!

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *