Mina dagar

LILLA HUSET VID HAVET…

Hur har ni det i blåsten?
Vi har i alla fall vågat oss ut och bland annat så tittade vi till familjens lilla pärla vid havet och jösses… att vi inte blåste bort… vågorna gick höga och jag är väldigt glad för att jag inte skall ut och åka båt idag. Nu kan det gärna få lugna ner sig för det har blåst alldeles för mycket för min smak på sistone. 

Idag har vi varit riktigt aktiva om man jämför med de senaste dagarna då vi har latat oss kungligt. Förutom att ta en tur ner till Gnisvärd så har vi varit i bygdegården här i Tofta och hämtat någon grej till fibern vi skall få hit till stugan i nästa månadsskifte, vi har varit i Klintehamn och kompletteringshandlat lite och vi har tagit på oss löparskorna och begett oss ut en sväng. För min del blev det mest powerwalk måste jag erkänna. Fy sjutton vilken dålig kondis jag har. Måste ändra på det…
Men nu njuter jag här i soffan med ett glas rött och en skål med jordnötter för än är det ju jullov för oss. I alla fall några dagar till :-).
KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *