LITE DEPPIG…

Posted on

Inlägget innehåller reklamlänkar till Ellos och Jotex.

Halloj!

Ja här satt jag i eftermiddags (heter det eftermiddags eller är det bara vi gotlänningar som säger så?) och jobbade av det sista innan det var dags att åka in till Visby Airport. Den här gången var det jobbigt att lämna. Det kändes så kort och vi hann inte med hälften av vad vi hade tänkt. Vi var lite deppiga båda två faktiskt. Oftast brukar det lätta så fort vi landar på Bromma men idag hängde det kvar lite längre av någon anledning. Kanske för att det kändes deppigt på flygplatsen också. När jag flög ner till Visby i torsdags så var det var förvånansvärt lite folk på flighten och likadant idag. Vi var inte många som satt där i gaten och väntade på att få boarda. Dessa flighter brukar vara fulla vanligtvis.

Ja nu ser vi effekterna av Coronavirusets framfart och även om jag idag kanske inte är så orolig för själva viruset så är jag ändå orolig över vad det här kommer att få för konsekvenser i samhället. Jag jobbar ju i flygbranschen och den är ju väldigt utsatt nu. Det är klart att det kommer att kännas på många håll.

Ja ja, nu får jag parkera det dystra och glädjas åt att jag i veckan ska få träffa en fin kompis på en afterwork och sen ska vi ju styra upp Sälenresan. Vilken tur för oss att vi inte hade bokat en familjeresa utomlands nu i vår.

Bordstabletter hittar ni HÄR. Linnedukar i massor av olika varianter och färger till superpris finns HÄR.

Ha en fin fortsättning på veckan!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 Comments
 • dianasdrömmar
  mars 10, 2020

  Har ju en resa till Rimini bokad i maj:( blir väl inget av den kram

  • tiname@live.se
   mars 10, 2020

   Åhh nej. Hoppas att det har lugnat ner sig tills dess. Kram //Tina

 • Lena - gott för själen
  mars 11, 2020

  Hoppas din deppighet har lagt sig nu, så här ett par dagar senare. Man undrar ju verkligen var det ska ta vägen med viruset.

  Vi har en resa till Tyskland bokad. Den brinner nog säkerligen inne.

  Kram Lena

  • tiname@live.se
   mars 11, 2020

   Ja, fast nu blev ju deppig igen på grund av strul med vattenläckor. Morr… är det inte det ena så är det, det andra. Åh hoppas att ni kommer iväg ändå trots allt. Kram //Tina

 • ulrica
  mars 25, 2020

  Jag hoppas att ni snart får sitta där igen och mysa :).
  Vi här i Enköping säger också i eftermiddags så det är nog inte helt ovanligt i Sverige.
  KRAM på dig, fina

  • tiname@live.se
   mars 28, 2020

   Det var nog så att jag kände på mig att det var något på gång och vi har nu bestämt oss för att inte resa ner till ön. Ingen vågar åka ner dit efter allt som skrivits i vanliga medier och sociala medier den senaste veckan; typ “Fastlännigar stanna hemma” ” Stockholmare kom inte hit” osv.. Jag har respekt för varför men tonen och hur man uttrycker sig både som privatpersoner på ön, de som är ansvariga på Gotland och medier på ön det har en del att önska. Det kommer nog att skrämma bort en del långsiktigt. Allt är svart eller vitt i deras värld. Det gör mig så¨ååå besviken. Om det händer Pers tjejer eller mina föräldrar något; ska vi inte få åka ner då utan att bli hängda? Ja ja… konstigt är det i alla fall. Kram //Tina

Previous
VACKERT DÄR UNDER…