Mina dagar

LITE NYTT HÄR HEMMA…

De här glasen har jag gått och trånat efter länge men det har liksom inte blivit av att köpa hem dom. Nu står ett helt gäng och trängs på vår hylla i köket. Jag tokgillar dem och min man kommer förhoppningsvis att gilla dem också med tiden :-). Jag läste någonstans att den som är mest inredningsintresserad i ett förhållande är den som har företrädesrätt att bestämma. Jag brukar lyfta upp den sanningen lite då och då och den här gången gick den hem ha ha…
Den här vackra ljuslyktan gillar vi lyckligtvis båda två!

Nya lyktor till trappan…
De här handgjorda champagneglasen från Kustnära är de finaste ever! Idag har vi fyllt på förrådet så nu har vi helt gäng att skåla i när det kommer gäster. Champagnen smakar extra gott i de här glasen!
Man kan lätt tro att jag mest har sprungit omkring i fina butiker den här veckan och kikat på vackra saker och så hade jag gärna velat haft det… ”in my dreams”… I verkligheten så har den här veckan varit riktigt intensiv och jag har jobbat som en tok på dagarna för att på lunchen och en stund efter jobbet ta en liten snabbrunda i alla fina butiker som finns i vår lilla stad. 
Nu är så jag trött så jag halvligger som en liten trasa här i soffan och laddar för fixet inför morgondagens lilla event här hemma. Det skall bli så galet kul att få umgås med våra vänner igen. Herre jösses vad jag ser fram emot det!
Hoppas att ni har haft en fin fredagskväll!
KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *