Mina dagar

LITE TRÖTT IDAG…

Inlägget innehåller en reklamlänk till Partykungen.

Hej på er!
Oj så trött jag är idag. En vecka som har passerat i högt tempo och en kräftskiva på det, ja då tog min ork slut helt enkelt. Veckan bjöd på en jobbresa, en datorkrasch och lite annat smått och gott och igår var det bara att köra ända in i kaklet tills det var dags att varva upp inför kräftskivan här hemma. Men vi har ändå varit ute och promenerat i det vackra sköna vädret idag när vi följde med Vendela ner till Centralen för att vinka av henne. En promenad på drygt sex km blev det. Bra ändå, eller hur?

Efter mycket jagande hittade vi färska turkiska kräftor till ett bra pris. Det blev Stockholms Akvavit till snaps och den var riktigt bra. Nu är jag ingen storsnapsare precis, jag tycker egentligen inte om det alls men det hör till, och den här tyckte jag ändå var bland de som smakar ok. De andra i sällskapet tyckte den var toppen! Mina småpajer med löjrom, röd lök och crème fraice blev goda den här gången också och missade ni receptet så kan ni hitta det HÄR

Vi hann ju inte med att fixa något större pynt till gårdagskvällen men Loa hade minsann fixat finaste kräftan som vi hängde upp i fönstret. Idag ser den ungefär lika trött ut som jag känner mig… Men den bästa investeringen till årets kräftkalas var ändå de HÄR. Så himla bra när man ska klippa upp klorna på kräftorna. Bästa grejen!
Ja, då var årets kräftkalas förbi och idag kommer det inte hända så mycket mer. Jag ska läsa lite, titta på lite film och bara vara. Men i morgon då gasar vi upp igen. Då ska vi iväg på en härlig utflykt som jag ser fram emot så mycket.
Vi ses där!
KRAM!

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *