LJUS- OCH INSYNSSKYDD PÅ PLATS…

Igår kom en pusselbit till på plats ute i annexet; ljus- och insynsskydden. Vi ville ha något diskret som inte tar för mycket fokus och som nästan blir osynliga om man fäller upp dem helt och ja, det blev som vi tänkt oss. Det är en form av plisségardin som bara är att dra upp och ner om man vill ha lite privacy.
Idag fortsätter jakten på en bäddsoffa till det lilla allrummet nere, en snygg matta och lite småpiff som ljuslyktor och blommor så det får bli en sväng in till Visby idag för att spana lite.
Vi måste också fundera över vad vi vill ha för sorts utebelysning; om det ska vara typ spottar där uppe under taket eller någon annan typ av ljuskälla. Utemöbler har vi småspanat lite på men inte landat ner i vad vi vill ha ännu. De vi tycker är snyggast kan man inte ha ute och då faller ju hela grejen liksom för vi kommer inte orka hålla på att rodda med regnskydd och grejer fram och tillbaka.
Vad skönt det är med helg och att få vara lite ledig. Det är ju en underbar tid nu med allt som slår ut men samtidigt känns huvudet som en stor snorboll för allergin har fullkomligt exploderat nu. Vaknar med huvudvärk varje morgon och är så in i bomben trött och så här kommer det att vara nu en dryg månad framåt. Glömmer bort det varje år… Tur det finns spray och piller.
Ha en riktigt fin lördag!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
CRÊPERIET…