LYKTOR I TRÄD…

Inlägget innehåller en reklamlänk till Lagerhaus.
Heeey!
Nu äntligen har jag hittat våra ljuslyktor som vi ställde undan på ett smart ställe efter förra sommaren… ett ställe som var så smart så att det var en utmaning att hitta dem till årets sommar. Men igår dök de upp och nu hänger de så fint i vårt lilla äppelträd som redan nu har fullt med äppelkart. Det kommer att bli ett riktigt äppelår i år verkar det som.
När det börjar mörkna så är det så himla fint med ljuslyktor i träd tycker jag. Det blir så stämningsfullt och vi köpte upp oss på ett helt gäng förra året för noll och ingenting HÄR.
Jag älskar verkligen att gå här hemma och pyssla. Det är en sån avkoppling att ha gott om tid att fixa till det där som vi klurat på så länge. Det går inte fort direkt men sakta men säkert kommer saker och ting ändå på plats och då känns det bra på riktigt… så varför ha bråttom?
Nu blir det lite fix inför kvällens grillmiddag med vänner men jag tror också att vi hinner ner till stranden en stund för idag är det ett strålande sommarväder. 
Ha en fin torsdag!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 Comments
 • Mamma C
  juli 19, 2019

  Förstår att det ser vackert ut när mörkret lägger sig.
  Du får knäppa en bild då med.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   juli 21, 2019

   Så stämningsfullt! Ja, det ska jag göra någon kväll :-). Kram //Tina

 • Lena - gott för själen
  juli 19, 2019

  Men åh vilka söta. Såna där kan verkligen bjuda på stämning!

  Kram Lena

 • Ulrica
  juli 24, 2019

  Jättesöta små lyktor :). Vad roligt att läsa att du också är en sån som lägger saker på det där braiga stället som man absolut inte hittar sen igen *S*. KRAM

Previous
NYA KORGAR PÅ LOFTET…