MAN MÅSTE JU LAGA EN BOEUF BOURGUIGNON INNAN HÖSTEN ÖVERGÅR TILL VINTER…
Hello!
Eller måste och måste… det är väl en fix idé hos mig att just den här grytan ska tillagas på hösten. Det går ju faktiskt bra att laga den när som helst under året.
Jag tittar in en liten snabb sväng bara och säger ”hej”! Johannes är på ingång och ikväll bjuds det som sagt på en Boeuf som har står och puttrat några timmar på spisen. Receptet kommer från Tina Nordström och du hittar det HÄR.
Viktigt att man köper rätt vin till grytan för om man väljer fel så kan grytan bli lila och det vill man ju inte. Jag brukar fråga efter ett lämpligt vin att ha i som inte är allt för dyr och den här gången blev det den här.
Nu måste jag fixa till det sista. Ha en fin kväll!
KRAM!
4 Comments
Ulrica
Helt underbara bilder!! You’re on the roll, girl :-).
Jag skulle så gärna vilja hitta ett recept på att göra någon liknande gryta fast utan kött – med kyckling tex.. frågan är om det går :).
Ha en toppenlördag vännen!!
KRAM Ulrica
tiname@live.se
Men åhh tack fina du! Det måste ju kunna gå tänker jag. Den behöver nog inte koka lika länge :-). Tack detsamma raring <3 Kram //Tina
Mamma C
Så gott med gryta.
Kram Carin
tiname@live.se
Visst är det gott!!! Kram //Tina