INVIGER MIN NYA DUNKAPPA…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Ellos och KappAhl.

Halloj!

Hej vad det går… det har verkligen varit full rulle här ett par dagar. Vi har familjehäng den här helgen. Vi hämtade upp småstjärnorna på förskolan igår och sen blev det pizzakväll här hemma. Mysigt, jag kommer att återkomma om gårdagskvällen lite senare.

Nu är jag på väg ut på vift för att fixa det sista inför morgondagens adventsfirande. För fira advent måste man ju göra även om det blir i det lilla. Jag ska också hämta upp lite julklappar som jag har klickat hem.

Det ska jag göra i min nya dunkappa från Superdry som jag klickade hem från Boozt. Den verkar vara slut men HÄR och HÄR hittar ni liknande. Den är så skön och jag som är en fryslort älskar att den är lång.

Vi hörs lite senare!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 Comments
 • Gabriella Lindblad
  november 28, 2020

  Hej Tina,
  Hoppas att allt bara är bra med er.
  Jag undrar bara vilken storlek du har på din LV-väska?
  Må så gott.
  //Gabriella

  • tiname@live.se
   november 28, 2020

   Hej Gabriella! Allt är bara fint med oss. Hoppas att ni också mår bra! Jag har mellanstorleken och jag tycker den är precis lagom. Ha det så fint och en fortsatt fin lördagskväll. Kram //Tina

 • Ulrica
  november 29, 2020

  WOW, så snygg kappa!! Den satt som ett smäck på dig <3. Kan du föreställa dig synen om jag skulle sätta på mig en sån?! Långklänning deluxe :-)).
  KRAAAM

Previous
MAN MÅSTE JU LAGA EN BOEUF BOURGUIGNON INNAN HÖSTEN ÖVERGÅR TILL VINTER…