MANOLIS BEACH BAR…

Precis nedanför vår suite och på stranden ligger en liten strandbar som heter Manolis Beach Bar. Här har vi ätit lunch ett par dagar och det finns Gyros, Grekisk sallad, Hamburgare och andra enklare rätter på menyn som passar bra när man vill ta en paus från sol och bad. 
Vilka underbara dagar vi har här i Makrigialos; strålande sol och 25-30 grader. Resorten är snygg och fräsch och vi har konstaterat att vi har valt ett perfekt boende för vår familj. Nära till allt och något att göra för både stora och små. Och poolen vid vår altan, det var nog det bästa valet av allt. Den är helt klart värd pengarna. På kvällarna har vi mestadels valt att gå ner till hamnen i byn och ätit på de små restaurangerna som ligger längs med strandkanten vid strandpromenaden. Det är lite lugnare där än här på resorten men i går kväll år vi i hotellrestaurangen och maten där var verkligen supergod. Miljön var däremot rätt stimmig och då märktes det att det är en stor resort… och att vi har rätt stora barn om man säger så…
Men det bästa av allt är att vi har all tid i världen att umgås alla i familjen. Jag älskar när vi alla är samlade och de är så galet rolig att umgås med. Min familj!!!
Nu börjar alla bli klara med kvällspiffandet och det är dags att bege oss ner till hamnen för att äta middag.
Hoppas att ni också har haft en härlig helg!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
O.B.C…